Svarcvaldes Kirsu torte

Sastavdalas Biskvitam :

4 olu baltumi
4 olu dzeltenumi
125 gr. cukura
1 pac.vanilincukura.
1 skips. sals
100 gr izsijatu miltu
2 ed.kar. kakao pulvera
var piepilinat amaretto esenci,
Sviests formas ieziesanai

Pildijumam:

1burcinja ar kirsiem 500 gr
1 pacinja vanilincukura
3 ed.kar. cukura (vai pec garsas)
1 ed.kar.partikas cietes
600 gr putukrejuma
3 pac. putukr.cietinataja (var aizvietot ar zelantinu)
50ml.  kirsu snabja, vai Amaretto kirsu likieris.
5 edamkarotes rivetas sokolades skaidinju
Kirsi dekoresanai.

Biskvita pagatavosana:

Olu dzeltenumus sakul ar cukuru un vanilas cukuru lidz baltai masai.Olu baltumus sakul ar sali lidz baltumi sabieze. Iepilina paris piles ar amaretto esenci.
Miltus un kakao, iesija sakultajos olu dzeltenumos un uzmanigi iecila olu baltumos.
Miklu ieliej ietaukotaja cepamforma un cep 10-15 min. 180c.
Biskvitu atdzese, sagriez trijas dalas.

Pildijums:

Apmeram kadas piecas lidz sesas edamkarotes  kirsu sulas  katlinja uzvara un iemaisa vinja 1edamkaroti cietes, ja pildijumam lieto svaigos kirsus tad tos ari uzvara.
Sakul putukrejumu ar 3pacinjam putukr,biezinataja.
Biskvita dalu samitrina ar kirsu snabi vai amaretto likieri, uzklaj iebiezinato kirsu sulu un kirsus.
Parklaj ar putukrejumu un liek nakamo kartu virsu,atkal biskvitu samitrina ar snabi,vai likieri un virsu putukrejumu,nakamo biskvita kartu virsu un dekore ar putukrejumu un sokolades skaidinjam ,kirsiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru