Kirsu kuka, atri pagatavojama


 
Miklai: 
3 olas
150 gr cukura
150 gr miltu
1 pacina vanilas cukura
   skipsninja sals

Kremam:
250 gr salda krejuma
1 pacina putukrejuma stindzinataja
250 gr Maskarpone siera
150 gr cukura

Garnejumam:
0,5 l, liela burcina ar Konservetiem kirsiem
100 gr ,sarivetas sokolades.

Miklu gatavo sakuma atdalot olu baltumus no dzeltenumiem, baltumus sakul kopa ar pusi no cukura, pievienojot skipsninju sals ,otru pusi cukura  sakul ar olu dzeltenumiem kuriem pievieno vanilas cukuru, Sakultajos olu baltumos kuri ir stingras putas un sniegbalti iesija miltus,un lenam iemaisa olu dzeltenumus. Miklu ielej ietaukota tortes forma un cep 10-15 min, 180 grados.

Kamer biskvits cepas saputo putukrejumu ar cukuru (cukuru jaliek pec garsas ,varbut kadam par daudz ir 150 gr.), saputotaja putukrejuma pievieno Maskarpone sieru . Krems gatavs.
Gatavo biskvitu atdzese, parsmere pari ar kirsu sirupu, lai samitrinas.
Tad nedaudz parziez ar krema kartinu, un pa virsu  sakarto kirsus, ciesi blakus vienu otram.
Kad kirsi sakartoti pari vinjiem parziez parejo kremu un parkaisa ar sarivetam sokolades skaidinjam.
Kukai japastav vesa vieta ,vismaz tris stundas.
Visertak kuku gatavot ir noliekot biskvitu uz apala skivja un virsu uzlikt cepamkukas rinki ,tad kuka neizjuks lidz pasniegsanai ,un mazak jakepajas.
 Mana recepte sanaca biskvits tads ar kalninju , ja ir velesanas tad augsu var nogriezt nost.
Sanak tada super garsiga kirsu kuka.






















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru