Jogurta torte ar persikiem un zemenem '' LAURA''

Torte taisita par godu manas meitinjas otrajai Dzimsanas dienai

Sastavdalas: 
Vajadzigs viens gaisais biskvits(biskvitu nemu no Kapucino tortes receptes)
8 zelantina lapas.
850 ml liela bundza ar persikiem, vai aprikoziem.
200 gr,svaigas zemenes
600 ml, putukrejuma
200 gr svaiga siera Rikota,vai Maskarpone
350 gr, jogurta
150 gr cukura (pec pasu izjutam)
1. pac. vanilas cukura
2,pac,putukr,cietinataja

 Biskvitu sadaliju trijas dalas , pirmo dalu novieto par pamatni un iestiprina tortes rinki,
Zelantinu iemerc auksta udeni un izskidina,( pirms pievienosanas uzsilda)
300 ml. putukrejuma saputo.
Svaigo sieru ar jogurtu un 130 gr,cukura, vanilas cukura saputo, sagatavoto zelantinu pievieno saputotajai jogurta masai, klat pievieno ari saputoto putukrejumu. Treso dalu krema novieto atseviski ,un pareja dala pievieno sagrieztus persiku gabalinjus, Cukura daudzumu kremam var regulet pasam pec garsas, saldaku vai ne tik saldu.
Talak klaj uz tortes krema kartu ar persikiem, uzliek biskvita kartu tad nakamo krema kartu bez persikiem,atkal biskvitu ,un beigas atkal ar persikiem,
Atlikuso  putukrejumu saputo ar putukr. cietinataju un 20 gr. cukura
Nonem no tortes rinki un parklaj torti ar putukrejumu ,rota ar zemenem un putukrejumu,
Zemenes vel parleju ar vieglu zelantina kartinju.
p.s. istaja recepte vel bija kremam pievienots olu likieris 175 ml, bet bernu tortei nolemu to nelietot.attiecigi ,ja tiek pievienots likieris ,tad jaregule mazaks cukura daudzums prieks krema.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru