Mandelu sokolades cepumi

Sastavdalas:

115gr sviesta
130 gr zemesriekstu sviesta

200 gr bruna cukura
100 gr,sasmalcinatu mandelu
2 olas
30ml. kukuruzas sirupan
1 pac. vanilas cukura
450 gr miltu (aptuveni)
1.pac.cepama pulvera
100 rugtas sokolades (var vairak)
Skipsnina sals.

Dekoresanai:

50gr,mandelu skaidinju
1 ola cepumu parsmeresanai
50gr,sokolades (izkauseta veida lai var parliet par cepumiem)

Pagatavosana:

Miklu gatavoju ar masinu ,
No sakuma samaisa kopa sviestu ar zemesriekstu sviestu(sviestam jabut mikstas konsistences),klat pievieno cukuru ,un visu kartigi samaisa. Pieliek klat olas ,vanilas cukuru un maisa talak pievienojot kukuruzas sirupu sali,samaltos riekstus un miltus,cepamo pulveri.
Sokoladi es izkauseju un tad pievienoju cepumu miklai, Domaju ka ertak butu pievienot rivetu sokoladi. Aromatam pievienoju 2 ed,karotes bruna Ruma.
Miltus jaber pakapeniski kamer mikla ir tadas konsistences ka var veidot,
Kad mikla gatava jadod vinjai stundu atpusties ledusskapi,tad vieglak bus izrullet.
Miklu sadaliju 4 dalas,Tik aptuveni sanak pannas (cepeskrasns standarta),
Miklu rulle 3-4mm biezu ,ar forminju izspiez cepuminjus ,vai ka savadak Saliek uz pannas ,parsmere ar olu un dekore ar riekstiem,
Cep 180 grados ,8-10 min. jaskatas lidzi. lai nepiedeg.
Dekore ar sokoladi pa virsu,
No sis receptes sanak aptuveni 1,3 kg, cepuminju.


























Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru