Si ir Mini kuka prieks 18cm liela diametra cepsanas formas, Iegadajos tadu ,jo ne vienmer ir kas aped lielas kukas,bet prieks paris cieminjiem ka reize.
Tatad sastavdalas miklai:
50gr. sviesta
50gr. cukura
1 ola
90gr. miltu
1tejk. cepama pulvera
Pildijumam:
150gr,kirsu
2 olas
skips.sals
75 gr.cukura
250 gr bierpiena
40ml ellas
Pagatavosana:
Miklai: sviestu saputo ar cukuru,pievieno olu un samaisa, miltus sajauc ar cep.pulveri un pievieno miklai.Visu samaisa.
Cepsanas formu ieprieks iesmere ar sviestu,tad pilda ieksa miklu .
Pildijumam: Kirsus nomazga,attira no kaulinjiem ,nosusina.
Olas atdala baltumus no dzeltenumiem.Baltumus saputo stingras putas ar skipsninju sals.
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru,lidz paliek gaisas putas.
Biezpienu sajauc ar ellu un pievieno olu dzeltenumiem.
Iegutaja masa iecila saputotos olu baltumus,un kirsus.
Cepam 180grados.aptuveni 40 min, Ja redz ka kukas augsa paliek tumsa tad apsedz ar alum.folliju un cep talak, Jaskatas pec izjutam. Mana kuka sakuma uzputas lielum liela,bet iznemot no plits saplaka, Cepu ilgak par 40 min, jo viducitis bija vel skidrs.
Nebija svaigu kirsu tapec kirsus aizvietoju ar pasterizetiem kirsiem no burcinjas.
Biezpienu izmantoju jau kremveida nevis rupjo,
Kuka sanaca loti garsiga un suliga.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru