Sastavdalas:
4 olas2 glazes cukura (220ml)
1 glaze ellas
1,5 glazes abolu sulas
1 pacinja cepama pulvera (15gr.)
150 gr. magones.
No puses citrona izspiesta sula
1 tejkar. kanela
1 pac.vanilincukura (8gr.)
3 glazes miltu
Rotasanai 100 gr sokolade.
Pagatavosana:
Magones parlej nedaudz ar udeni un pavara lai uzbriest.Varot magones visu laiku jamaisa lai nepiedeg. Kad magones ir uzsukusas visu udeni un sabriedusas ,noliek atdzeseties.Olas saputo kopa ar cukuru vanilas cukuru biezas putas. Pievieno abolu sulu,citrona sulu un ellu, visu lenam samaisa ,talak iesija miltus ,cepamo pulveri un kaneli.visu lenam samaisa lidz viendabigai masai. pevieno magones .
Ieguto masu salej jau ieprieks sagatavota ietaukota keksa forma.
Cep 170 grados, 60 minutes.
Pagaida kad kekss atdziest, tad udens pelde izkause sokoladi un parlej pari keksam.
P:s. Var nemt ari mazaku glazi bet tad kekss ari sanak mazaks.
Orginalaja recepte neliek klat abolu sulu un kaneli ,bet stipri gazetu mineraludeni. Bet tada gadijuma nedrikst daudz maisit lai gazes neiziet.
Domaju ka FANTAS limonade ar labi deretu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru