Tortes apaksai :
125 gr. smilsu cepumu .
50 gr miksta sviesta
Pildijumam:
250 gr.Maskarpone
150 gr.Pilnpiena jogurta
150 gr. Biezpiena masas
50gr.cukura
1,pac.vanilas cukura (1 tejk)
1edamkarote citrona sulas
viena tejkarote rivetas citrona mizinjas
5 lapas zelantina
Izmantoju persikus konservetus,apt.3 persiki
1ed.karote pudercukura
Si ir mini tortite (prieks18cm diametra formas).
Loti viegla un nav taukaina.
Tortes pamatnei es izmantoju Selgas cepumus kurus sasmalcinaju un samaisiju kopa ar mikstu sviestu, Iespiedu masu tortes formas apaksa un ievietoju ledusskapi kamer gatavoju kremu.
Tortes pildijumam -Maskarpone,jogurtu,biezpienu saputoju ar elektrisko mikseri pievienojot cukuru ,citrona sulu ,vanilas cukuru,un citrona mizinju.
Izskidinaju 4 zelantina lapas silta udeni ,pievienoju nedaudz gatava krema un iemaisiju zelantina ,tad pakapeniski iemaisiju zelantina masu pareja krema tada veida krema neveidojas zelantina kunkuli.
Tada ir mana metode,varbut ir kada labaka? pagaidam nezinu.
Torti liek ledusskapi uz paris stundinjam lai saciete,
Tad nem persikus un izrota tortei virsmu , Vienu zelantina lapu izskidina neliela udens daudzuma un pievieno pudercukur ,Skidrumu nem tik daudz lai pietiktu nedaudz parliet pari persikiem, Es izmantoju pusi uz pusi udeni ar persiku sulu.
Rezultats izdevas gards.
Ps. Ja velas lielaku Torti visas izejvielas japareizina reiz divi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru