Miklai :
250gr.miltu
1olas dzeltenums
skipsninja sals
100gr.cukura
1pac.burbon vanilas cukura
150 gr sviesta
Noformesanai:
Pudercukurs
Janjogu zeleja. (Es izmantoju apelsinu zeleju tomer Ziemassvetki)
Papildus vajadzes:
Milti darbam,
Cepampapirs prieks 2 cepamblekiem.

Miltiem pievieno olas dzeltenumu un parejas izejvielas ,visu mica lidz masa paliek gluda un viendabiga,ja sanak parak miksta tad es pievienoju vel kadu karotiti miltu ,lai miklu rullejot vinja nedruptu.
Gatavo miklu noliel ledusskapi dzeseties uz paris stundinjam.
Sagatavo cepeskrasni uz 180 gradiem,
Miklu izrulle aptuveni 3mm biezuma izspiez vinada daudzuma ,viena veida cepuminjus un tik pat daudz otra veida formas cepuminjus. Cep 7-10 min kamer paliek zeltaini bruuni.
Nedaudz uzsilda janjogu zeleju un uz atdzisusiem cepuminjiem uzsmere un salipina kopa lielako ar mazo.parkaisa ar pudercukuru .
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru