Sastavdalas:
Miklai:2 M izmera olas
50gr cukura
100 samalti rieksti (manedeles,Lazdu rieksti)
30 gr, cietes
2 edamk. miltu
1 ed. kar. kakao pulvera

Pildijumam:
5 edemkar, amareto likiera, (var citu piem,krejuma lik.)
6 lapas zelantina
5 banani
citrona pusite
1 pacinja vanilas pudinja
50gr cukura
500ml. piena
400 ml putukrejuma
100 gr sokolades
Biskvita pagatavosana:
Olas sakul ar cukuru stingras putas.Klat pievieno parejas izejvielas kas domatas biskvitam, riekstus,cieti sajauktu ar miltiem un cepamo pulveri,kakao.Visu iecila saputotajas olas,
Masu ievieto ietaukota cepamaja forma( 28cm,),izlidzina . Un cep 180gr. 20 min, Pirm iznemsanas velams ar kocinju parbaudit lai vidus ir izcepes .
Iznem no krasns un atdzese. Atdzisusu biskvitu iesmere ar likieri. Ievieto biskvitu tortes rinki, uz trauka, ar kuru torti pasniegs.
taisam talak :
Zelantinu ievietojam uz 10 min.auksta udeni.Bananus nomizojam un garuma pardalam uz pusem.
Sagatavo pudinju, ta ka noradits uz pacinjas(500ml piena ar cukuru uzvara pudinju) .Nem zelantinu
izspiez udeni un udens pelde izkause, pievieno zelaninu pudinjam,
Saputo 300ml. putukrejuma un ari iecila pudinja masa.

Udens pelde izkause sokoladi nedaudz atdzese un ar putojamo slotinju iemaisa 100 ml salda krejuma. uzsmere masu uz tortes un atkal liek lai saciete ledusskapi,
Torti talak jau rota pec pasa fantazijas , Var parkaisit ar sokolades skaidinjam,
Pasniegt torti velams pec 5 stundam.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru